Transferarea licentei de Windowsse va putea face doar daca folositi un cont Microsoft.
Contul Microsoft se adauga in pagina in care introduceti si licenta Windows: Settings -> Activation
Neutilizarea contului Microsoft poate duce la imposibiltatea de a transfera licenta sau chiar si imposibilitatea de a reinstala sistemul de operare daca placa de baza nu a inregistrat licenta introdusa de dumneavoastra.
Caracteristici Windows 10 pro retail:
Multi Language - Licența noastră este globală, poate fi utilizată și activată în orice limbă.
32Bit & 64Bit - Licența noastră poate fi instalată și folosită atât pe arhitectura de 32Bit, cât și pe 64Bit.
Activare online - Puteți activa produsul dvs. utilizând activarea Online în câteva secunde.
Livrare imediată - Vă veți primi licența imediat după confirmarea plății, aceasta va fi livrată pe adresa de e-mail folosită la achiziționarea software-ului (verificați și folderele de spam)
La nivel mondial - Licența noastră este globală, poate fi utilizată și activată oriunde în lume.
Download - Vi se vor oferi linkuri de descărcare oficiale pentru software-ul achiziționat.
Descriere Windows 10 pro
Windows 10 Pro conține toate caracteristicile versiunii Windows 10 Home, plus funcționalități de business, precum criptare, conectare de la distanță, crearea de mașini virtuale și altele.
Dacă aveți o afacere mică și doriți să beneficiați de funcționalitate îmbunătățită, Windows 10 Pro este sistemul potrivit.
Cea mai bună protecție a securității, integrată în Windows 10 pro
Windows 10 Pro este furnizat cu caracteristici de securitate integrate, inclusiv paravan de protecție și funcții de protecție pentru internet împotriva virușilor, malware-ului și ransomware-ului.
Desfășurați-vă activitatea de oriunde cu Windows 10 pro
Vă adorați telefonul. La fel și computerul dvs. Continuați de unde ați rămas. Pagini web, documente Office , fotografii - le citiți, scrieți și editați de pe toate dispozitivele.
Gestionați-vă cu ușurință afacerea, așa cum doriți
Windows 10 Pro oferă management simplu și flexibil, astfel încât să realizați mai multe.
Am cumprat 2 licente,le-am adugat in cont Microsoft dupa activare, totul ok
Grade
Mihaela2022-05-25
Foarte multumita
Ieftin si fara probleme,recomand acest site.
Grade
Nuta2022-05-25
Foarte multumit
Livrare in 5 minute,activare fara probleme.
Grade
Catalin2022-05-25
Recomand
Livrare rapidă și include și instrucțiuni, nu mai stai să cauți link-uri pt imagini.
Grade
ALin2022-05-25
Excelent
Cumparat in 2019,am revenit in 2022 pentru alta achizitie,totul ok
Grade
Claudiu2022-05-25
Foarte multumit
Functioneaza foarte bine, fara bug-uri pana acum. Update-urile se realizeaza fara probleme.
Grade
Daniel2022-05-25
Excelent.
Am comandat licenta, am primit-o dupa aprox 30 min pe email, am introdus product key-ul si gata, s-a activat instantaneu. Functioneaza perfect!
Grade
DAN2022-05-25
Excelent
Am commandat pana la urma si intr-adevar este Windows 10 PRO Retail, licenta electronica.
Grade
Miclea2022-05-25
Foarte multumit
Sunt foarte multumit de licenta si faptul ca am prins un discount super bun. Am reinstalat windowsul si l-am activat.
Grade
Grigore2022-05-25
Foarte multumitRuleaza foarte bine, nu este deloc complicat, se
Ruleaza foarte bine, nu este deloc complicat, se instaleaza usor si destul de rapid. Livrarea de asemenea, fara reporș.
Grade
Tudor2022-05-25
Foarte multumit
Promptitudine, profesionalism și seriozitate.
Grade
Mivu2022-05-25
Excelent.
Confirm ca este Windows 10 Pro Retail.
Grade
Liviu2022-05-25
Excelent.
Excelent! Licenta retail Windows 10 Pro 32/64. Activarea se face simplu doar printr-un click.
Grade
Bogdan2022-05-25
Excelent.
Confirm ca este LICENTA RETAIL. Mi-a placut seriozitatea celui care m-a sunat din partea firmei.
Grade
Vasile2022-05-25
Foarte multumit
Excelent. Chiar functioneaza...
Grade
Gheorche2022-05-25
Recomand!
Livrare imediata, instalare fara probleme.
Grade
George Livan2022-05-25
Foarte multumit
Seriozitate, promtitudine, calitate. Recomand
Grade
Mihai2022-05-25
Foarte multumit
Seriozitate, promtitudine, calitate. Recomand
Grade
Tavi2022-05-25
E ok licenta.
Mie imi merge licenta (cel putin deocamdata).
Grade
Lefter2022-05-25
Recomand
In produs de calitate!
Grade
Horia2022-05-25
Excelent.
Funcționează foarte bine.
Grade
Daniel 2022-05-25
Excelent! Licenta RETAIL!
Licenta este RETAIL, am primit codul foarte repede. Recomand cu incredere!
Grade
Botezatu2022-05-25
Foarte multumit
Licenta digitala vanduta aici este reala si functioneaza! Am respectat instructiunile primite si am reusit sa activez cu succes Windows 10 Pro.
Grade
pantaze2022-05-25
Recomand
Licenta electronica a fost excelenta.
Grade
Bogoescu2022-05-25
Recomand
icenta a ajuns relativ repede, laptopul functioneaza excelent..
Grade
Popescu2022-05-25
Foarte multumit
La inceput am fost sceptic sa-l cumpar dat fiind pretul relative mic pentru un retail. Dar l-am cumparat, instalat. S-a activat fara probleme. L-am verificat in cmd prompt si intradevar este win 10 pro retail. Recomand.
Grade
Sergiu2022-05-25
Foarte multumit
Licenta este Retail, am verificat in command prompt.
Livrare foarte rapida.
Grade
Mihai2022-05-25
Foarte multumit
A merg activarea perfect.
Grade
Mihai Ungureanu2021-03-26
Multumit
Livrare instant, activare fara probleme.
Grade
Marina2021-01-22
Multumit
Livrare instanta,multumesc.
Grade
George2021-01-22
Foarte multumit
Livrare si activare fara probleme.
Grade
Cristea Mihai2021-01-22
Foarte multumit
Produs original,am adugat in cont Microsoft fara probleme dupa activare.
Grade
Mihai Voicu2021-01-22
Recomand
Activare fara probleme,nu uitati sa adugati in cont Microsoft.
Grade
Vasile Tudorache2021-01-22
Recomand
Am primit email automat,s-a activat fara probleme.
Grade
Cristian Vasile2020-12-05
Rapiditate !
Recomand Produsele ! Extrem de promti si foarte rapizi, cheia a apărut instant pe m@il, chiar nu ma așteptam ! Mulțumesc !
Grade
Estera2020-10-22
Recomand
Cheia de licență a venit pe mail imediat ce am făcut plata cu cardul și a funcționat foarte bine.
Grade
Cipriana2020-10-07
Excelent. SIMPLU SI EFICIENT.
Grade
Mihai Petrea2020-08-11
Funcționează perfect
Mulțumesc
1 out of 1 people found this review useful.
Grade
Mihai2020-08-05
Mr
Can be activated more times and transferred to other PC?
Grade
Nistor Nelu2020-05-13
Foarte multumit
Recomand cu incredere,a venit in 5min
Grade
Iulian Mate2020-05-13
Foarte multumit
Produsul s-a activat fara probleme
Grade
caluta2020-05-13
Excelent
Comandat, primit licenta+factura, activat pe Win 10 Pro deja instalat pe laptop, vedem cum se comporta de acum in colo laptopul. Recomand
Grade
Vlad2020-05-13
Foarte multumit
Am primit pe mail atasat la detalii expediere PDF cu numarul serial pentru activarea sitemului de operare. Am anstalat o copie proaspata introducand codul. Merge fara probleme.
0
Grade
Adrian2020-05-13
Foarte multumit
Download, instalare, cheie de produs funcțională... Win10 pro activat fără probleme!
Grade
Nistor2020-05-13
Excelent.
Sunt foarte multumit de acest produs. A fost livrat pe mail, imediat, instalarea a fost fara problem.
Grade
Lazar Sebastian2020-05-13
Functioneaza fara probleme. L-am activat in dec 2019.
Multumit de achizitie
Grade
Sean Liviu2020-05-13
Excelent
E ok,
As recomanda tuturor ce au nevoie de windows Os.
Si cand schimbati PC, luati alta licenta, ca la pretu acesta, chiar consider ca se merita!
Numai Bune!
Grade
Csaba2020-05-13
Foarte multumit
Am primit codul in email alaturi de factura si tutorial in 2-3 ore dupa achizitie. Am instalat win 10 si am introdus codul. Totul functioneaza ok.
Grade
Ovidiu Sorin2020-05-13
Recomand
Recomand cu incredere.
In cateva ore de la comanda am primit pe email factura, codul si instructiunile.
Am instalat windows 10, am introdus codul si totul functioneaza perfect.
Grade
Viorel2020-05-13
Excelent
Super pret si foarte rapid de activat. Merge foarte bine.
Grade
Ionut Grindeanu2020-05-11
Recomand
Am primit suport pentru instalarea licentei foarte rapid pe adresa de email suport@licente-windows.ro
Grade
Ionut Sava2020-04-23
Super
Ieftin si buna,am primit si factura.
Grade
Maxim Ionut2020-04-23
Foarte multumit!
Am luat 2 pe firma,totul OK
Grade
Viorel I2020-04-23
Foarte multumit
Recomand.
Grade
Ioan Craciunescu2020-04-21
Super
Am avut dubii să comand...
Am comandat și totul a decurs foarte bine.
Am plătit, imediat am primit cheia prin mail, instalat, totul ok.
Grade
Iordache A2020-04-16
Super
Ruleaza foarte bine, nu este deloc complicat, se instaleaza usor si destul de rapid. Livrarea de asemenea, fara reporș.
Grade
Giuverdea V2020-04-16
Foarte multumit
Ce sa zic,, original,, spune tot.
Grade
Paraschiv M2020-04-16
Excelent
Produs livrat repede și activat fără probleme.
Grade
Victor Marin2020-04-16
Excelent
Primit cheia de activare si instructiuni de instalare pe mail, foarte repede.
Grade
Marius 2020-04-16
Foarte multumit
Produsul s-a activat fara probleme
Grade
cosmin2020-04-16
Foarte multumit
Comandat, primit licenta+factura, activat pe Win 10 Pro deja instalat pe laptop, vedem cum se comporta de acum in colo laptopul. Recomand
Grade
Feurdean 2020-04-16
Foarte multumit
Download, instalare, cheie de produs funcțională... Win10 pro activat fără probleme!
Grade
Rudareanu 2020-04-16
Licența ok
Am activat Windows 10 fără probleme, totul a mers bine. Recomad
Grade
Cîndea2020-04-16
Excelent
Multumesc! Este Ok.
Grade
Nichifor2020-04-16
Super tare!
Recomand
Grade
Sebi2020-04-16
Recomand
Sunt foarte multumit de acest produs. A fost livrat pe mail, imediat, instalarea a fost fara problem.
Grade
Sebastian2020-04-16
Functioneaza fara probleme.
Multumit de achizitie
Grade
Sabau2020-04-16
Excelent.
E ok,
As recomanda tuturor ce au nevoie de windows Os.
Si cand schimbati PC, luati alta licenta, ca la pretu acesta, chiar consider ca se merita!
Numai Bune!
0
Grade
Seclaman2020-04-16
FOARTE BUN.
Grade
Dan Alexandru 2020-04-06
Excelent
Dupa cumpararea aceastui produs, am primit un mail in urmatoarele 10 minute cu seria windows-ului. Functioneaza perfect. Fara probleme. Recomand. Atentie! Acest key functioneaza exclusiv pe orice PC ce nu a mai avut intalat un alt windows original.
Grade
Ioana2020-04-06
Multumita
Am instalat programul, iar laptopul merge fara probleme. Inainte de instalare mergea foarte greu. Recomand aceasta versiune de windows tuturor celor care nu au instalat un Windows original si isi doresc sa le functioneze laptopul la capacitate maxima, ferit de multimea de virusi la care e foarte vulnerabil fara un windows cu licenta
Grade
Cosma A2020-04-06
Excelent
Profesionalism, seriozitate, promptitudine. Am achiziționat acest produs și sunt foarte mulțumită. Laptopul pe care am instalat windosul merge impecabil. Mulțumesc foarte mult și cu siguranța o sa mai apelez și la alte produse comercializate de Dvs.
Grade
Paval2020-04-06
Produs OK
Produs OK, conform asteptarilor.
Grade
Marcu Ionut2020-04-03
Excelent.
Am comandat o licenta Office si un Pro s-au activat fara probleme.
2 out of 2 people found this review useful.
Grade
Iulian Statulat2020-03-24
Windows 10
Am primit cheia de activare în cateva min. dupa ce am platit. Windows-ul s-a activat fara probleme.
Grade
Filote Flavius2020-03-02
Recomand!
Licenta este originala, s-a activat fara probleme. Codul de activare l-am primit pe e-mail, cam la 30 min. dupa ce am platit.
Grade
George Sovu2020-02-07
Win 10 pro retail
Am cumparat licenta cam trei luni in urma. Am incercat sa o activez saptamana asta si era invalida. Am contactat staful licente-windows.ro si mi-au dat o alta cheie de activare. Am incercat din nou cu noua cheie si de data asta a functionat.
Nota 10 pentru suport!
Grade
Claudiu Balaban2020-01-28
Windows 10 Pro retai
Sunt f. multumit. Cheia de activare am primit-o pe email imediat dupa plata. Windows-ul s-a activat fara probleme Ar fi indicat daca ar fi ca metoda de plata si plata cu cardul pe langa paypal.
Grade
Daniel D.2020-01-23
Foarte multumit
Totul a decurs bine. Am primit codul de activare imediat dupa plata. Am instalat window si codul de activare a functionat.