Politica de Retur pentru produsele digitale

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, punctul m, fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

Se va accepta returul produselor nefunctionale, conform garantiei de 12 luni, oferita tuturor produselor digitale comercializate de GRAMSOFT TECHNOLOGY ONLINE SRL

Produsele nefunctionale pot fi inlocuite sau se poate opta pentru rambursarea integrala a sumei achitate.

Aceste produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs, de exemplu: trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat sau stergerea din greseala a unei litere sau cifre din cheia de produs facand aceasta cheie sa fie incompleta.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Cumpărătorul, dacă este consumator, Returnarea Licențelor Electronice – ESD – Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, art. 16 Exceptări de la dreptul de retragere, produsele noastre se incadreaza la punctul m) furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Din acest motiv Vânzătorul nu are obligația de a returna suma plătită pentru produsele achiziționate.

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password