• La reducere!
  • -270,01 lei

WINDOWS 11 Pro Retail 32/64 BIT, ALL LANGUAGES, LICENTA ELECTRONICA.

30,00 lei Econimisești 270,01 lei
300,00 lei

Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!
Se ofera FACTURA FISCALA conform legii.

- Valabilitate pe viata
- Garantie 12 luni 
- Retail (varianta comerciala)
- Activarea se poate face oricand
- Confirmarea cumparaturi ( factura)
- Fara restrictii
- Activare pe software original Microsoft
- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft

     DESCARCA SOFT AICI

     INSTRUCTIUNI DE ACTIVARE

Cantitate

 

Plata în siguranță cu cardul prin MobilPay

  Plata în siguranță prin PayPal,

Pentru a putea plăti prin PayPal schimbă moneda în €

 

Livrare prin e-mail imediat după confirmarea plății

 

ANPC

Cerințe de sistem

Acestea sunt cerințele minime de sistem pentru instalarea Windows 11 pe un computer. Dacă dispozitivul dvs. nu îndeplinește aceste cerințe, este posibil să nu puteți instala Windows 11 pe dispozitivul dvs. și este posibil să doriți să luați în considerare achiziționarea unui computer nou . Dacă nu sunteți sigur dacă PC-ul dvs. îndeplinește aceste cerințe, puteți verifica cu producătorul de echipamente originale (OEM) al computerului sau, dacă dispozitivul dvs. rulează deja Windows 10, puteți utiliza aplicația PC Health Check pentru a evalua compatibilitatea. Rețineți că această aplicație nu verifică dacă există placă grafică sau afișaj, deoarece majoritatea dispozitivelor compatibile vor îndeplini acele cerințe enumerate mai jos.

Pentru a face upgrade, dispozitivul dvs. trebuie să ruleze Windows 10 , versiunea 2004 sau o versiune ulterioară. Actualizările gratuite sunt disponibile prin Windows Update în Setări> Actualizare și Securitate.

Procesor 1 gigahertz (GHz)  sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee pe un  procesor compatibil pe 64 de biți sau System on a Chip (SoC) .
RAM 4 gigabyte (GB).
Depozitare Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mare Notă: Consultați mai jos la „Mai multe informații despre spațiul de stocare pentru a menține Windows 11 actualizat” pentru mai multe detalii.
Firmware-ul sistemului UEFI, Secure Boot capabil. Verificați aici pentru informații despre cum PC-ul dvs. poate îndeplini această cerință.
TPM Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0. Consultați aici instrucțiuni despre modul în care computerul dvs. ar putea fi activat pentru a îndeplini această cerință.
Placă grafică Compatibil cu DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 2.0.
Afişa Afișaj de înaltă definiție (720p) mai mare de 9 ”în diagonală, 8 biți pe canal de culoare.
Conexiune la internet și cont Microsoft Windows 11 Home Edition necesită conectivitate la internet și un cont Microsoft .
Deconectarea unui dispozitiv din Windows 11 Home în modul S necesită, de asemenea, conectivitate la internet. Aflați mai multe despre modul S. aici .
Pentru toate edițiile Windows 11, este necesar accesul la internet pentru a efectua actualizări și pentru a descărca și a profita de unele caracteristici. Pentru anumite funcții este necesar un cont Microsoft.

Anumite caracteristici necesită hardware specific . Cerințele de sistem pentru a rula unele aplicații vor depăși specificațiile minime ale dispozitivului Windows 11. Verificați informațiile de compatibilitate ale dispozitivului specifice aplicațiilor pe care doriți să le instalați. Spațiul de stocare disponibil pe dispozitivul dvs. va varia în funcție de aplicațiile și actualizările instalate. Performanța va scădea cu PC-uri mai performante și mai capabile. Cerințele suplimentare se pot aplica în timp și pentru actualizări.

Microsoft
Produs nou

Related Products (There are 3 other products in the same category)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password