• La reducere!
  • -120,00 lei

MICROSOFT PROJECT PROFESSIONAL 2019, 32/64 BIT, TOATE LIMBILE, LICENTA ELECTRONICA PENTRU WINDOWS

79,00 lei Econimisești 120,00 lei
199,00 lei
Acest produs poate fi utilizat atat de PERSOANE FIZICE cat si de PERSOANE JURIDICE sau REVANZARE!
Se ofera FACTURA FISCALA conform legii.

Microsoft Project Professional 2019, 32/64 bit, Toate limbile, Licenta electronica pentru Windows

- Garantie 12 luni

- Valabilitate pe viata

- Retail (varianta comerciala)

- Activarea se poate face oricand

- Fara restrictii

- Activare pe pagina oficiala Microsoft

- Descarcare de pe pagina oficiala Microsoft

Cantitate

 

Plata în siguranță cu cardul prin MobilPay

  Plata în siguranță prin PayPal,

Pentru a putea plăti prin PayPal schimbă moneda în €

 

Livrare prin e-mail imediat după confirmarea plății

 

ANPC

DESCRIERE MICROSOFT VISIO PROFESSIONAL 2019 ALL

Crearea diagramelor conform reglementărilor din domeniu în Microsoft Visio Professional 2019

Și în editia Professional 2019, Microsoft Visio rămâne instrumentul ideal de creare a diagramelor în cadrul companiilor si de orientare în acest sens cu ajutorul standardelor recunoscute din domeniu, precum standardul IEEE. În plus, Microsoft a întreprins mii de îmbunătătiri de detaliu si a introdus noi caracteristici, în principal, pentru facilitarea prelucrării proiectelor în echipele mari. Astfel, acest software se adresează în mod explicit utilizatorilor profesionisti. Totusi, este mentinută bine-cunoscuta familiarizare facilă cu programul, asigurată mai ales prin nenumăratele sabloane si interfata Office consacrată. În plus, fiecare cumpărător beneficiază de un spatiu de stocare gratuit de 2 GB în OneDrive, solutia cloud proprie Microsoft. 

În editia Microsoft Visio Professional 2019 generarea diagramelor este posibilă imediat după pornirea programului: aceasta este asigurată de sute de sabloane, bazate pe o selectie de peste 250 000 de forme. Periodic sunt introduse noi sabloane, întrucât aplicatia de desktop se actualizează automat permanent. Apoi, diagramele finalizate vor putea fi partajate de către utilizatori nu doar ca seturi de date Visio, ci si pe internet: în acest scop, editia Visio Professional 2019 acceptă reprezentările bazate pe web ale diagramelor sau chiar versiunea ca fisier PDF pentru utilizatorii care nu folosesc Visio pe dispozitivul propriu. Comentariile introduse ulterior de ceilalti utilizatori în diagramă pot fi vizualizate instantaneu si de creatorul proiectului, beneficiind astfel de feedback.

Special pentru Visio Professional 2019 si Windows 10, Microsoft a îmbunătătit, de asemenea, asistenta pentru intrarea cu degetele si instrumentele de scris precum Microsoft Surface Pen. În acest mod, diagramele pot fi rafinate prin metode naturale de intrare, prin utilizarea cernelii virtuale sau chiar a degetelor, pentru colorarea formelor, deplasare, reorganizarea diagramelor si multe altele. Aceasta facilitează, de asemenea, utilizarea programului pe o tabletă, cum ar fi iPad Pro, pentru care este disponibilă o aplicatie separată în magazinul oficial Apple. Pentru o colaborare mai bună cu alte persoane au fost îmbunătătite functiile dedicate adnotărilor si extinsă integrarea Skype for Business în interfata programului.

În editia Microsoft Visio Professional 2019 datele noi sunt importate în mod direct din alte programe populare, precum Excel. În acest fel este economisit timp la prelucrarea diagramelor, deoarece intrările manuale sunt mai rare. Apoi, pentru însufletirea fiecărei diagrame si redarea sistematică chiar si a informatiilor numeroase, sunt disponibile nenumărate culori, forme si grafice pentru evidentierea datelor cu adevărat importante pentru observator. Suplimentar, programul acceptă integrarea desenelor create în software-ul apreciat AutoCAD. Și aceasta contribuie semnificativ la extinderea paletei de functii, deoarece sunt posibile si forme complexe.

Odată cu modificarea oricărui tip de date integrate anterior în diagramă, Microsoft Visio Professional 2019 va modifica imediat si reprezentarea proiectului. În acest scop programul scanează permanent datele încorporate – indiferent de provenienta lor sau dacă acestea sunt disponibile local sau în retea –, după care transmite imediat modificările în diagrama actuală. Astfel, toate persoanele care lucrează la proiectul respectiv vor putea mentine o vedere de ansamblu asupra proiectului, colaborând la o versiune unică a diagramei. Mai mult, renuntarea la actualizările manuale înlesneste procesul de lucru, economisind timp considerabil pe termen lung.

Microsoft a dezvoltat Visio Professional 2019 atât de mult încât este compatibil numai cu una dintre editiile Windows 10. Nu este posibilă utilizarea software-ului cu o versiune Windows mai veche. Această ofertă presupune o licentă unică pentru un computer de tip desktop sau un laptop. Nu există alte costuri de abonament. Microsoft garantează furnizarea actualizărilor pentru acest software pentru o perioadă de minimum cinci ani.

Related Products (There are 3 other products in the same category)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password